Kortere ventetid med

Individuel online terapi

Jeg ved, at det kan være forbundet med skepsis at kaste sig ud i at mødes online i stedet for Face2Face, men det er slående så hurtigt den reservation bliver opløst og hvor nemt det er, at slappe af og bare være tilstede.

Tro mig – det virker!

Lige så godt som at mødes Face2Face

Online terapi – Online samtaler med psykoterapeut

Hvad er Online terapi?

Til online terapi sidder du og jeg ved hver vores computerskærm og gennemfører en session, præcis som vi ellers ville, hvis vi sad overfor hinanden i mit lokale i København.
Når du bestiller en tid til online terapi, vil du få et link tilsendt, som du meget let kan tilgå, og vores kontakt oprettes derefter. Det er nemt, 100% sikkert og fortroligt. Det kan være at foretrække, da det både er trygt og bekvemt at have en online individuel terapi session, da du kan befinde dig i den helt anden ende af landet, eller være i udlandet, mens vi snakker sammen. Du slipper for at skulle tænke på transport og parkering, og du kan i stedet sidde derhjemme i fred og ro.

Online terapi er et sikkert og rigtigt godt terapeutisk tilbud til alle, der har brug for terapi!

 

 

Fordelene ved online terapi er

 • At vi kan mødes på en sikker virusfri platform – i mere end en forstand!
 • At du ikke behøver at trodse vejr, vind og trafik – men kan sidde hjemme i egne omgivelser
 • At du får den hjælp, du har brug for hér og nu

Derfor skal du vælge terapi online i stedet for at vente:

 • Du får den terapi og det møde, du har brug for – hér og nu, i stedet for at skulle vente
 • Du kan mere frit vælge ydertider
 • Du kan blive hjemme i egne omgivelser
 • Det er nemt og sikkert
 • Jeg sender link og guide forud for sessionen
 • Jeg har super god erfaring med onlineterapi

Hvad med priser og afbestilling?

Ved onlineterapi foregår betaling inden konsultationen ved bankoverførsel på beløbet til Reg 3409 Konto 12116608  – det giver mere ro, når vi mødes.

Priser og regler for afbestilling er uændrede.

Erfaringen viser…

Er online terapi lige så godt som at mødes Face2Face?

Rent terapeutisk virker Online terapi fuldstændig lige så godt som at mødes Face2Face! For nogle endda bedre, fordi man kan sidde hjemme i egne omgivelser og min erfaring er, at det ofte opleves langt mere afslappende som klient.

Forskning viser, at online terapi altid vil være at foretrække fremfor ikke at søge terapi, når man har brug for det. Det er min erfaring at mine klienter oplever det som værende både trygt og afslappende at sidde derhjemme foran en skærm til online terapi.

Hvordan virker online terapi rent praktisk?

Samtalen foregår over den brugervenlige forbindelse Whereby.com, der er et sikkert og krypteret rum. Det eneste praktiske, du skal sørge for, for at kunne deltage i online terapi, er at have en computer, smartphone eller tablet med webcam samt en god internetforbindelse, der kan bære samtalen, så vi ikke afbrydes af forsinkelser i lyd eller billede.
Når du har de praktiske ting på plads, kan du sørge for at skabe et trygt rum for dig selv, så du føler dig godt tilpas under vores samtale. Vigtigst af alt, sørg for, at du ikke bliver forstyrret og sidder behageligt.

Sådan fungerer det: 

 • Når du bestiller en tid, modtager du en mail med et link til Whereby.com og
 • en guide til, hvad du skal gøre, når du er inde på siden
 • Du skal ikke downloade et program, men blot følge link og guide
 • Det er nemt og sikkert!

Der kan for mange, naturligvis være en sund skepsis forbundet med at skulle mødes online, men selv de argeste skeptikere må give sig, når de har overvundet sig selv og teknologien – for onlineterapi virker fuldstændig lige så godt som at mødes Face2Face.

Terapi når det passer dig

Hvad kan du få ud af online terapi?

Med individuel online terapi kan du få præcis det samme ud af dit forløb, som du kan ved at møde op fysisk i København. Du har mere frihed til at vælge en tid, der passer til dig og din hverdag, og har du brug for hjælp til at få systemet op at køre, eller har du spørgsmål til processen, så kan jeg hurtigt hjælpe dig videre.

Er du f.eks. ung og ønsker at snakke med en psykoterapeut om dine udfordringer med skolen, vennerne, forholdet, stress, ensomhed eller andet, der går dig på, kan jeg hjælpe dig gennem online terapi og guide dig til at få svar på nogle af dine spørgsmål.

Som psykoterapeut arbejder jeg ud fra et eksistentialistisk grundlag, hvilket betyder, at jeg hjælper dig med at stille spørgsmål, som vil hjælpe dig med selv at finde frem til svarene. Sidder du fast i nogle adfærdsmønstre, som du ikke selv kan komme ud af, er metoden gennem dialog at hjælpe dig med at opnå indsigt i dit liv her og nu, så du bedre kan se og forstår, hvad det er, der står i vejen for glæden.

Har du spørgsmål til online terapi, til psykoterapi eller individuel terapi er du velkommen til at kontakte mig på telefon +45 22 61 66 69 eller mail: kontakt@ninareventlow.dk.