Ønsket om forandring kommer fra dig og du bestemmer indholdet

Individuel terapi

Psykoterapi er en investering i dig selv og dine nære relationer.
Der er mulighed for online & fysiske sessioner.

Et ønske om forandring

Individuel terapi i København

Individuel terapi er for dig, som er sidder fast i nogle uhensigtsmæssige handlingsmønstre, som hverken gavner dig eller dine omgivelser. Sagt på en anden måde:

Når du igen og igen foretager dig ting, som har den modsatte effekt, end det du egentlig ønsker at opnå, så er det måske tid til at prøve noget nyt.

Individuel terapi foregår i mine lokaler her i København. Det er dialogbaserede samtaler der tager udgangspunkt i det, der er relevant for dig at tale om nu og her. Det er din virkelighed og dine behov, der er udgangspunktet for terapien.

Ønsket om forandring kommer fra dig og du bestemmer indholdet. Det er min opgave at stille relevante og empatiske spørgsmål. Jeg har ikke svarene – dem skal du selv forsøge at besvare. Under terapiforløbet vil du opdage, at du oftest selv har svarene. Det er i løbet af vores samtaler, at forandringen sætter ind – altid tilpasset dit eget tempo.

Har du spørgsmål til individuel terapi, priser eller tidsbestilling, ringer du bare på telefon  +45 22 61 66 69 eller sender en mail på kontakt@ninareventlow.dk